Eindelijk..!

Low goes with the Flow

Althans het lijkt erop.

Na bijna zeven jaar inzet lijkt het erop dat stichting LOW één van haar idealen gaat verwezenlijken: Het stimuleren van “het genieten van – en  het recreëren op- het water.”

Sinds 2016 is LOW bezig om een onbekend plekje aan het Spaarne aantrekkelijker te maken: de Schouwbroekerplas. Een plekje met een smetje, maar desondanks een intrigerend mooie plek.

Vele creatieve gedachten later …en met de startnotitie van de gemeenteraad op zak, is dan nu het Stedenbouwkundig plan door het college van B&W goedgekeurd en mag LOW verder met de uitwerking van de ruimtelijke onderbouwing. Hierin komen bijvoorbeeld aspecten zoals ecologie, milieu, geluid, verkeer en aan bod. Want we zijn er nog niet.

In de nabije toekomst zal er een klankbordgroep worden opgericht, waarin een representatieve afspiegeling van de bewoners uit de naaste omgeving haar plaats zal krijgen. Want de stichting staat voor alle lagen van de bevolking mee te nemen in haar project: De politiek, de wijkraden, en zeker ook de buurtbewoners!

Heeft u interesse of wilt u op de hoogte gehouden worden?

Maakt u dat dan kenbaar via een korte mail met uw gegevens aan:

cathy@levenopwater.nl

Leave A Comment